Dzisiaj jest: 1.4.2023, imieniny: Chryzamtyny, Grażyny, Zygmunta

ZUPA SEROWO-CEBULOWA Przepis Karola Okrasy

Dodano: 5 lat temu Czytane: 2191

Poznaj przepis Karola Okrasy na zupa serowo-cebulową - https://goo.gl/cj1U3Y. SUBSKRYBUJ - https://goo.gl/i8XuGw. Zioła, białe wino i serek topiony to sposób Karola na doskonałą zupę cebulową!

Zainspiruj się przepisami na dania kuchni francuskiej - https://goo.gl/tD2Xjj. Sprawdź nasze przepisy na dania wegetariańskie - https://goo.gl/raJqV9. Składniki: -cebula – 5 szt. -serek topiony – 250 g -ziemniak – 1 szt. -białe wino wytrawne – 200 ml -bulion drobiowy (lub warzywny) – 1,5 l -czosnek – 1 ząbek -masło – 1 łyżka -chleb żytni – 0,5 bochenka -suszony majeranek -suszony tymianek -mielona ostra papryka -cukier – 1 łyżka -sól -mielony pieprz biały -olej ✦✦✦ Znajdź inspiracje w nowej KUCHNI LIDLA! ✦✦✦

Źródło: www.youtube.com
Polecane
Zapisz się do newslettera:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach marketingu usług i produktów partnerów właściciela serwisów.
	
Serwis letro.pl
Testowy podgląd tekstu reklamy letro.pl.
letro.pl
Serwis letro.pl
Testowy podgląd tekstu reklamy letro.pl.
letro.pl
Serwis letro.pl
Testowy podgląd tekstu reklamy letro.pl.
letro.pl