Zainspiruj się przepisami na dania kuchni francuskiej - https://goo.gl/tD2Xjj. Sprawdź nasze przepisy na dania wegetariańskie - https://goo.gl/raJqV9. Składniki: -cebula – 5 szt. -serek topiony – 250 g -ziemniak – 1 szt. -białe wino wytrawne – 200 ml -bulion drobiowy (lub warzywny) – 1,5 l -czosnek – 1 ząbek -masło – 1 łyżka -chleb żytni – 0,5 bochenka -suszony majeranek -suszony tymianek -mielona ostra papryka -cukier – 1 łyżka -sól -mielony pieprz biały -olej ✦✦✦ Znajdź inspiracje w nowej KUCHNI LIDLA! ✦✦✦
Tu jesteś:
- Wiadomości
- Zupy
- ZUPA SEROWO-CEBULOWA Przepis Karola Okrasy